Arş. Gör.

HATİCE BETÜL YELER

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ >> GIDA MÜHENDİSLİĞİ >> GIDA BİLİMLERİ
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-6955-3776
Eğitim Bilgileri
  • 2014 - 2021 Doktora

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2012 - 2014 Yüksek Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2006 - 2010 Lisans

    ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Mühendislik Temel Alanı

    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Mesleki Deneyim
  • 2012 - ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

    GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI

İdari Görevler
Yayınlar ve Eserler
Bildiriler
Kitap / Kitap Bölüm
Projeler ve Patentler
Projeler
  • 01.11.2016 - 25.10.2019Tamamlandı

    Kırmızı Pancar ve Üzüm Kabuğundan Farklı Ekstraksiyon Koşullarında Boyar Madde Üretimi

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 13.05.2015 - 15.05.2015Tamamlandı

    Pamukkale Gıda Sempozyumu III

    Araştırmacı TÜBİTAK PROJESİ

  • 01.01.2013 - 01.01.2014Tamamlandı

    Ege Bölgesi Ballarının Kimyasal Özellikleri

    Araştırmacı TÜBİTAK PROJESİ

  • 01.11.2010 - 01.11.2012Tamamlandı

    İğde (Eleagnus angustifolia L.) Meyvesinin Kimyasal ve Besleyici özellikleri ve Bisküvi Üretiminde Kullanımı

    Bursiyer -Tübitak 1001

  • 05.03.2010 - 31.12.2012Tamamlandı

    İğde Eleagnus angustifolia L Meyvesinin Kimyasal ve Besleyici özellikleri ve Bisküvi Üretiminde Kullanımı

    Bursiyer -Tübitak 1001

Patentler
  • 2014

    Yasemin Şahan,Duygu Göçmen,Asuman Cansev,Güler Çelik,Ayşe Neslihan Dündar,Emine Aydın,Dilek Dülger,H. Betül Kaplan

    İğde Unundan Mamul Bisküvi

    SECTION B - PERFORMING OPERATIONS; TRANSPORTING

Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı