Öğr. Gör.

SENEM TÜFEKÇİ

ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULU >> GIDA İŞLEME >> SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-4613-2418
Eğitim Bilgileri
  • 2014 - Doktora

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2011 - 2014 Yüksek Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2003 - 2007 Lisans

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

  • 2005 - 2007 Önlisans

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Mühendislik Temel Alanı

    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Mesleki Deneyim
  • 2011 - ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ACIPAYAM MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

    SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PR.

Üniversite Dışı Deneyim
  • 2010 - 2011

    ÇİĞLİ EKMEK FABRİKASI

    ÜRETİM MÜDÜRÜ - SORUMLU YÖNETİCİ

  • 2008 - 2010

    TERKAN ISI SANAYİ

    GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - PROJE/TEKLİF MÜHENDİSİ

  • 2007 - 2008

    TEZCAN UN FABRİKASI

    KALİTE KONTROL GÜVENCE MÜHENDİSİ

İdari Görevler
  • 2021 - 2024

    MYO/Yüksekokul Müdürü

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2018 - 2021

    Yönetim Kurulu Üyeliği

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2017 - 2020

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2016 - 2021

    MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2016 - 2017

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2014 - 2016

    Erasmus Koordinatörü

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Bildiriler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2023TÜFEKÇİ SENEM

    GASTRONOMİK AKIMLAR II

    İksad Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023TÜFEKÇİ SENEM

    GIDA BİLİMİ ve GASTRONOMİ -II

    İksad Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2021TÜFEKÇİ SENEM, ÖZKAL SAMİ GÖKHAN

    TUZ ve GIDA

    NOBEL

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2021TÜFEKÇİ SENEM, ÖZKAL SAMİ GÖKHAN

    TUZ ve GIDA

    NOBEL

    Bölüm(ler) Uluslararası

Projeler ve Patentler
Projeler
  • 03.12.2013 - 02.08.2017Tamamlandı

    1 Ultrases Ön İşleminin Bamya ve Elma Örneklerinin Kurutma Performansları Üzerine Etkisi

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı