Doç. Dr.

HANDE MUTLU ÖZTÜRK

TURİZM FAKÜLTESİ >> GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI >> GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-4404-0106
Eğitim Bilgileri
  • 2009 - 2011 Doktora

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2005 - 2007 Yüksek Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2000 - 2005 Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

    Turizm

Mesleki Deneyim
  • 2021 - DOÇENT

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2015 - DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2013 - 2015 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2009 - 2013 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

Üniversite Dışı Deneyim
  • 2006 - 2007

    Fatma Gül Soylu Pastanesi

    Sorumlu Yönetici

  • 2006 - 2006

    Erikoğlu Holding

    Arge Uzmanı

  • 2006 - 2006

    Kömürcü Gıda

    Gıda Mühendisi

İdari Görevler
  • 2020 -

    Yönetim Kurulu Üyeliği

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2020 -

    Erasmus Koordinatörü

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2019 - 2022

    Bölüm Başkan Yardımcısı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2017 - 2020

    Arş. Uyg. Merkezi Müdürü

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Bildiriler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2023MUTLU ÖZTÜRK HANDE, Güler Özgür, POLAT OLCAY

    Handbook of Research on Innovation, Differentiation, and New Technologies in Tourism, Hotels, and Food Service

    IGI Global

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Gastronomik Akımlar 2

    İksad Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Gastronomik Akımlar 2

    İksad Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Gastronomik Akımlar 1

    İksad Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2022MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt 15

    Detay Yayıncılık

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2022MUTLU ÖZTÜRK HANDE, YAĞCI KAMİL, AY ARÇIN ŞEYMA

    GÜNCEL TURİST REHBERLİĞİ ARAŞTIRMALARI

    Gazi Kitabevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2021ALKAYA SERAP, MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Turizm İşletmeleri Perspektifinden Örgütsel Davranış

    Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Danışmanlık Organizasyon Turizm Limited Şirketi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2021MUTLU ÖZTÜRK HANDE, ALKAYA SERAP

    İşletmecilik, Pazarlama ve Kültür Perspektifinden Turizm

    Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Danışmanlık Organizasyon Turizm Limited Şirketi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2020YAĞCI KAMİL,Akçay Süreyya,EFENDİ MAHMUT,MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Industrial and Managerial Solutions for Tourism Enterprises

    IGI Global

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2020MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    ERKEN ÇOCUKLUKTA ÇEVRE EĞİTİMİ

    Eğiten Kitap Yayıncılık

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2020MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Handbook of Research on Smart Technology Applications in theTourism Industry

    IGI Global

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2020BOZ NURGÜL,MUTLU ÖZTÜRK HANDE

    Accelerating Knowledge Sharing, Creativity, and Innovation Through Business Tourism

    IGI Global

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2018MUTLU ÖZTÜRK HANDE,HEPBAŞLI ARİF

    THE MOST RECENT STUDIES IN SCIENCE AND ART

    Gece Publishing

    Bölüm(ler) Uluslararası

Projeler ve Patentler
Projeler
  • 19.07.2020 - Devam Ediyor

    1 Doğal ve Kültürel Mirasın Aktarılması

    Eğitmen TÜBİTAK PROJESİ

  • 01.09.2006 - 01.03.2009Tamamlandı

    2 106M262 Vakum Soğutma Sistemi Geliştirilmesi ve Gıda Sanayisinde Uygulanması

    Bursiyer -Tübitak 1001

Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı
  • Tamamlandı

    MAKİNE ÖĞRENMESİ YÖNTEMLERİYLE TÜRKİYE'DE TURİZM GELİRİNE ETKİ EDEN PARAMETRELERİN BELİRLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ

    Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı

  • Tamamlandı

    Gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenim gören öğrencilerin yaratıcı düşünme düzeylerinin incelenmesi

    Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı