Öğr. Gör.
BEDRİYE DAVULCU TÜMER
ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU >> GIDA İŞLEME >> ŞARAP ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0001-9288-4453Eğitim Bilgileri
-
2012 - Doktora
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
-
2009 - 2012 Yüksek Lisans
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
-
2005 - 2009 Lisans
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Araştırma Alanları
-
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Mesleki Deneyim
-
2021 - 2022 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ BİTKİ GENETİĞİ VE TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2012 - ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PR.
İdari Görevler
-
Erasmus Koordinatörü
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Bildiriler
-
Püskürtmeli-Dondurarak Kurutma
4. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi
Özet bildiri Ulusal
-
Effect Of Dough Thickness on Drying Kinetiks of Tarhana
IV. Traditional Foods From Adriatic To Caucasus
Tam metin bildiri Uluslararası
-
Haşhaş Tohumu Ezmesinin Zamana Bağımlı Akış Davranışı
International Congress on Agriculturel and Animal Sciences
Tam metin bildiri Uluslararası
-
YEDİVEREN ÜZÜM ÇEŞİDİNDEN ELDE EDİLEN KORUK SUYU VE EKŞİSİNİNGELENEKSEL YÖNTEMLE YAPIMI MUHAFAZA VE TÜKETİM ŞEKİLLERİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Poster Ulusal
-
PSIHALIVE HALUJ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Tam metin bildiri Ulusal
-
UHT ve Pastörize Sütlerde Aflatoksin M1 Problemi
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
Tam metin bildiri Ulusal
Kitap / Kitap Bölüm
Projeler ve Patentler
Projeler
-
1 TARHANA HAMURU KURUTMA KOŞULLARININ KABİN KURUTUCU SİSTEMLERİNDE OPTİMİZASYONU
Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi