Öğr. Gör.

BURCU ÖZEL

ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU >> GIDA İŞLEME >> GIDA TEKNOLOJİSİ
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-1332-7921
Eğitim Bilgileri
  • 2015 - 2021 Doktora

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2011 - 2014 Yüksek Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2007 - 2011 Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Mühendislik Temel Alanı

    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Mesleki Deneyim
  • 2017 - 2017 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

    GIDA TEKNOLOJİSİ PR.

  • 2014 - 2017 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BAHÇE MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

    GIDA TEKNOLOJİSİ PR.

İdari Görevler
Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2019ÖZEL BURCU, KAYA HALİL İBRAHİM, ŞİMŞEK ÖMER

    Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık

    Nobel

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2019KAYA HALİL İBRAHİM, ÖZEL BURCU, ŞİMŞEK ÖMER

    HEALTH AND SAFETY ASPECTS OF FOOD PROCESSING TECHNOLOGIES

    Springer Nature Switzerland

    Bölüm(ler) Uluslararası

Projeler ve Patentler
Projeler
  • 01.12.2012 - 01.12.2013Tamamlandı

    1 Lactococcus lactis de solunumun hemin ile stimüle edildiği yarı kesikli fermentasyon sisteminde nisin üretiminin optimizasyonu

    Bursiyer TÜBİTAK PROJESİ

  • 01.04.2010 - 01.10.2012Tamamlandı

    2 Lactococcus lactis e Kitine Tutunma Yeteneği Kazandırılarak İmmobilize Sistemde Sürekli Nisin Üretimi

    Bursiyer TÜBİTAK PROJESİ

Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı