Öğr. Gör.
FİGEN YÜCE
TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU >> OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ >> AŞÇILIK
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-1373-2572Eğitim Bilgileri
-
2019 - Doktora
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
-
2012 - 2015 Yüksek Lisans
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
-
2014 - 2018 Yüksek Lisans
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
-
2001 - 2005 Lisans
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Araştırma Alanları
-
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Mesleki Deneyim
-
2014 - ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
AŞÇILIK PR.
Üniversite Dışı Deneyim
-
2013 - 2014
Mevlana Yemek Sanayi
Kalite Müdürü
-
2005 - 2013
Bölme Et ve Et Ürünleri
Kalite Müdürü
-
2010 - 2013
Gazioğlu Üçler Pasta ve Tatlıcılık Sanayi
Kalite Müdürü
-
2012 - 2013
Karakuş Yemek Sanayi
İşletme Müdürü
-
2005 - 2005
Muratbey Gıda ve Süt Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Gıda Mühendisi
İdari Görevler
-
Bölüm Başkan Yardımcısı
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
-
Program Başkanı
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
-
Program Başkanı
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
-
Bölüm Başkanı
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
-
MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
-
Bölüm Başkanı
Yurt İçi
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Kitap / Kitap Bölüm
-
Gıda Bilimi ve Gastronomi-I
IKSAD
Bölüm(ler) Uluslararası
-
Gastronomik Akımlar-II
IKSAD
Bölüm(ler) Uluslararası
Projeler ve Patentler
Projeler
-
1 Sucuk Fermantasyonunda Biyoaktif Peptit Oluşumu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi
Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
-
2 Kaplanmış Balık Filatosu Üretiminde Havuç ve Portakal Posasının Kullanımı
Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı
-
Kaplanmış Balık Filetosu Üretiminde Havuç ve Portakal Posasının Kullanımı