Öğr. Gör.

FİGEN YÜCE

TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU >> OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ >> AŞÇILIK
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-1373-2572
Eğitim Bilgileri
  • 2019 - Doktora

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2012 - 2015 Yüksek Lisans

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2014 - 2018 Yüksek Lisans

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2001 - 2005 Lisans

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Mühendislik Temel Alanı

    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Mesleki Deneyim
  • 2014 - ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

    AŞÇILIK PR.

Üniversite Dışı Deneyim
  • 2013 - 2014

    Mevlana Yemek Sanayi

    Kalite Müdürü

  • 2005 - 2013

    Bölme Et ve Et Ürünleri

    Kalite Müdürü

  • 2010 - 2013

    Gazioğlu Üçler Pasta ve Tatlıcılık Sanayi

    Kalite Müdürü

  • 2012 - 2013

    Karakuş Yemek Sanayi

    İşletme Müdürü

  • 2005 - 2005

    Muratbey Gıda ve Süt Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

    Gıda Mühendisi

İdari Görevler
  • 2019 - 2021

    Bölüm Başkan Yardımcısı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2019 -

    Program Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2019 -

    Program Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2018 - 2019

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2015 -

    MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2015 - 2016

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2023YÜCE FİGEN

    Gıda Bilimi ve Gastronomi-I

    IKSAD

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023YÜCE FİGEN

    Gastronomik Akımlar-II

    IKSAD

    Bölüm(ler) Uluslararası

Projeler ve Patentler
Projeler
  • 08.12.2021 - 07.12.2024Tamamlandı

    1 Sucuk Fermantasyonunda Biyoaktif Peptit Oluşumu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 14.09.2015 - 16.11.2017Tamamlandı

    2 Kaplanmış Balık Filatosu Üretiminde Havuç ve Portakal Posasının Kullanımı

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı
  • Devam Ediyor

    Kaplanmış Balık Filetosu Üretiminde Havuç ve Portakal Posasının Kullanımı