Dr. Öğr. Üyesi

HATİCE AKTÜRK

TURİZM FAKÜLTESİ >> GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI >> GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-1516-8469
Eğitim Bilgileri
  • 2015 - 2022 Doktora

    İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

  • 2012 - 2015 Yüksek Lisans

    İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ

    SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

  • 2007 - 2012 Lisans

    MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

Araştırma Alanları
  • Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

    Turizm

Mesleki Deneyim
  • 2013 - ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

    GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR.

İdari Görevler
Yayınlar ve Eserler
Bildiriler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2023ÇEKAL NURTEN, AKTÜRK HATİCE

    GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I

    İKSAD Publising House

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2022ÇETİNKAYA MEHMET YAVUZ, AKTÜRK HATİCE

    GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ

    DETAY YAYINCILIK

    Tümü Ulusal

  • 2022AKTÜRK HATİCE

    TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

    DETAY YAYINCILIK

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2022AKTÜRK HATİCE

    TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

    DETAY YAYINCILIK

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2022AKTÜRK HATİCE

    TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

    DETAY YAYINCILIK

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2022ÇEKAL NURTEN, AKTÜRK HATİCE

    GÜNCEL TURİST REHBERLİĞİ ARAŞTIRMALARI

    GAZİ KİTABEVİ

    Bölüm(ler) Ulusal

  • 2022ÇETİNKAYA MEHMET YAVUZ, AKTÜRK HATİCE

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Detay Yayıncılık

    Bölüm(ler) Uluslararası

Projeler ve Patentler
Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı