Dr. Öğr. Üyesi
HATİCE AKTÜRK
TURİZM FAKÜLTESİ >> GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI >> GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-1516-8469Eğitim Bilgileri
-
2015 - 2022 Doktora
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
-
2012 - 2015 Yüksek Lisans
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
-
2007 - 2012 Lisans
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
Araştırma Alanları
-
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Mesleki Deneyim
-
2013 - ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR.
İdari Görevler
Yayınlar ve Eserler
Makaleler
-
COVİD-19 ile Mücadelede Türk Mutfağının Önemi The Importance of Turkish Cuisine in Fighting COVID-19
Istanbul Aydin University
Derleme Makale Ulusal
-
Türkiye de Gastronomi Müzeleri ve Özellikleri Gastronomy Museums and Features in Turkey
TR1010 Dergiler Birligi
Özgün Makale Ulusal
-
COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİ
Aydın Gastronomy,
Özgün Makale Ulusal
-
Türkiye’de Gastronomi Müzeleri ve Özellikleri
Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi
Özgün Makale Ulusal
-
THE EVALUATION OF STUDIES ABOUT GASTRONOMY TOURISM IN THE TOURISM LITERATURE
JOURNAL OF TOURISM INTELLIGENCE AND SMARTNESS
Özgün Makale Ulusal
-
Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi
jotags
Derleme Makale Uluslararası
Bildiriler
-
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ MÜZELERİ VE ÖZELLİKLERİ
V. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi
Özet bildiri Ulusal
-
TÜRK MUTFAĞININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE GASTRONOMİ REHBERLERİNİN ROLÜ
V. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi
Özet bildiri Ulusal
-
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ VE TURİZM REHBERLİĞİ ALANINDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
V. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi
Özet bildiri Ulusal
-
Denizli'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri Üzerine Bir Çalışma
Sürdürülebilir Termal Turizm Kongresi
Özet bildiri Ulusal
-
Çamelinin Coğrafi İşarete Aday Gastronomik Ürünleri
Çameli Sempozyumu
Tam metin bildiri Ulusal
-
Türk Destanlarında Yemek
ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ
Tam metin bildiri Ulusal
-
Tripadvisor Sitesindeki Restoranlara Yönelik Yorumların Değerlendirilmesine İlişkin Bir Araştırma: Denizli Örneği
I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015)
Tam metin bildiri Ulusal
-
UNLOCKING THE POTENTIAL OF RELIGIOUS TOURISM IN IZMIR: A RESEARCH ON TOUR GUIDES AND TRAVEL AGENCIES
8th INTERNATIONAL TOURISM CONGRESS
Özet bildiri Uluslararası
-
Geleneksel Gıdaların Otel Ve Mutfaklarında Kullanımına İlişkin Bir Çalışma: Denizli Örneği
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Tam metin bildiri Ulusal
Kitap / Kitap Bölüm
-
GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I
İKSAD Publising House
Bölüm(ler) Ulusal
-
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
DETAY YAYINCILIK
Tümü Ulusal
-
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
DETAY YAYINCILIK
Bölüm(ler) Ulusal
-
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
DETAY YAYINCILIK
Bölüm(ler) Ulusal
-
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
DETAY YAYINCILIK
Bölüm(ler) Ulusal
-
GÜNCEL TURİST REHBERLİĞİ ARAŞTIRMALARI
GAZİ KİTABEVİ
Bölüm(ler) Ulusal
-
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Detay Yayıncılık
Bölüm(ler) Uluslararası