Öğr. Gör.

SİNEM TÜRK ASLAN

TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU >> OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ >> AŞÇILIK
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0003-3549-1199
Eğitim Bilgileri
  • 2014 - 2022 Doktora

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2010 - 2013 Yüksek Lisans

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2005 - 2010 Lisans

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Mühendislik Temel Alanı

    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Mesleki Deneyim
  • 2012 - ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TAVAS MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

    AŞÇILIK PR.

  • 2010 - 2011 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ŞARKİKARAAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

    GIDA TEKNOLOJİSİ PR.

Üniversite Dışı Deneyim
  • 2012 - 2012

    AYSAN YEMEK ŞİRKERİ

    SORUMLU YÖNETİCİ

  • 2010 - 2012

    DERE UN FABRİKASI

    SORUMLU YÖNETİCİ

İdari Görevler
  • 2019 -

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2015 - 2016

    Program Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2013 - 2014

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar ve Eserler
Makaleler
Bildiriler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2024TÜRK ASLAN SİNEM

    Gastronomik Akımlar-III

    İKSAD YAYINEVİ

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023TÜRK ASLAN SİNEM

    Gıda Bilimi ve Gastronomi - I

    İKSAD Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023TÜRK ASLAN SİNEM

    Gıda Bilimi ve Gastronomi II

    İKSAD Yayınevi

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023TÜRK ASLAN SİNEM

    GASTRONOMİK AKIMLAR-I

    İKSAD YAYINEVİ

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023TÜRK ASLAN SİNEM

    Current Approaches and Trends in Tourism Science

    SRA (Strategic Research Academy) Academic Publishing Press, Klaipeda, Lithuania

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023TÜRK ASLAN SİNEM

    GASTRONOMİK AKIMLAR-II

    İKSAD YAYINEVİ

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2023YÜCE FİGEN,TÜRK ASLAN SİNEM

    TOROS ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ULUSAL KAHVE SEMPOZYUMU TAM METİN BİLDİRİ KİTABI

    Toros Üniversitesi Yayınevi

    Bölüm(ler) Ulusal

Projeler ve Patentler
Projeler
  • 11.04.2018 - 21.08.2022Tamamlandı

    1 Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde Depolama

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 01.12.2013 - 19.09.2017Tamamlandı

    2 Tavas Meslek Yüksekokulu Biyoloji, Fizik, Kimya ve Zirai Bilimler Laboratuvarları ile Aşçılık Uygulama Mutfağının Kurulması

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 08.10.2011 - 10.02.2013Tamamlandı

    3 Göller Bölgesinde Bulunan Un Fabrikaları Tarafından Kullanılan Yerel ve İthal Ekmeklik Buğdayların Fiziksel Kimyasal ve Teknolojik Özellikleri ile Ekmek Kalitelerinin Belirlenmesi

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 28.02.2011 - 28.02.2013Tamamlandı

    4 Göller Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Teknolojik Özellikleri ile Ekmek Kalitelerinin Belirlenmesi

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 30.08.2010 - 30.08.2012Tamamlandı

    5 Doğal Antioksidan ve Diyet Lif Kaynağı Olarak Şarap İşletmeleri Atığı Olan Üzüm Posasının Fonksiyonel Ekmek Üretiminde Kullanılabilme Olanaklarının Araştırılması

    Araştırmacı Diğer (Ulusal)

Sanatsal Faaliyetler
  • 27.05.2024 - 27.05.2024

    "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" temalı yemek yarışması ve yemek sergisi

    Tavas Meslek Yüksekokulu

    SERGİ Ulusal

Ödüller
Tez Danışmanlığı