Dr. Öğr. Üyesi

AYSEL YEŞİLYURT ER

ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU >> GIDA İŞLEME >> ŞARAP ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
YÖK AKADEMİK ORCID: 0000-0002-1590-5772
Eğitim Bilgileri
  • 2001 - 2009 Doktora

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ

  • 1995 - 1998 Yüksek Lisans

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ

Araştırma Alanları
  • Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı

    Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı

Mesleki Deneyim
  • 2012 - YARDIMCI DOÇENT

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

  • 2009 - ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DR)

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ÇAL MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

  • 2001 - 2009 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DR)

    EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

    BAHÇE BİTKİLERİ ANABİLİM DALI

Üniversite Dışı Deneyim
  • 2007 - 2009

    Ege Üniversitesi-Ege Meslek Yüksekokulu

    Kısmi Zamanlı Öğretim Görevlisi

  • 2003 - 2004

    Tarsus Gübre A.Ş. (TARGÜB)

    Ziraat Mühendisi

  • 1999 - 2001

    Anadolu Gözetim ve Kontrol Hizm.A.Ş.

    Gıda Departman Sorumlusu

  • 2006 -

    TARSİM- Tarım Sigortaları Merkezi

    Ziraat Mühendisi

  • 2009 -

    Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu

    Öğretim Görevlisi

İdari Görevler
  • 2016 -

    MYO/Yüksekokul Müdürü

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2014 - 2015

    MYO/Yüksekokul Müdürü

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2011 -

    Bölüm Başkanı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2010 - 2014

    MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

  • 2010 - 2013

    MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    Yurt İçi

    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar ve Eserler
Bildiriler
Kitap / Kitap Bölüm
  • 2023YEŞİLYURT ER AYSEL

    BAĞCILIK ÇALIŞMALARI: GELENEKSEL VE MODERN YAKLAŞIMLAR

    İKSAD

    Bölüm(ler) Uluslararası

  • 2022YEŞİLYURT ER AYSEL

    CHAPTERS ON VITICULTURE

    İksad

    Bölüm(ler) Uluslararası

Projeler ve Patentler
Projeler
  • 22.11.2023 - Devam Ediyor

    1 FOOD CHASE

    Araştırmacı Avrupa Konseyi

  • 07.12.2021 - 06.09.2022Tamamlandı

    2 Kül Çözeltileriyle Muamele Edilen Üzümlerde Külün Kurutmaya ve Kuru Üzüm Kalitesine Etkisinin Araştırılması ve Kimyasallara Alternatif Olarak Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi

    Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 16.07.2021 - 15.01.2023Tamamlandı

    3 Bazı Üzüm Çeşitlerinde Doğa Dostu İlaçlama Programları ve Yaz Budaması Kombinasyonlarıyla Külleme (Erysiphe Necator) ve Kurşuni Küf (Botrytis Cinerea) Mücadelesi

    Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 17.04.2017 - 22.05.2018Tamamlandı

    4 Çal Meslek Yüksekokulu Tarımsal Uygulama Alanlarının Oluşturulması ve Düzenlenmesine Yönelik Altyapı Projesi

    Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

  • 01.01.2017 - 01.12.2018Tamamlandı

    5 ”Aşırı ve Zamansız Yağan Yağmurların Olgunlaşma ve Hasat Dönemlerindeki İncir ve ÜzümdeNeden Olduğu Zararların Belirlenmesi ve Bu Zararların Ölçülebilirliğinin Ortaya Konulması”

    Araştırmacı Diğer (Ulusal)

  • 20.01.2014 - 20.12.2017Tamamlandı

    6 FARKLI YAPRAK ALMA UYGULAMALARININ ASMA GELİŞİMİNE ÜZÜM VERİMİNE KALİTESİNE VE YAPRAKTA SİGORTA KAPSAMINA ETKİLERİ

    Yürütücü ARAŞTIRMA PROJESİ

  • 07.07.2010 - 14.05.2012Tamamlandı

    7 BAP Başlangıç Seviyesi Projesi. Bornova Misketi, Syrah, Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Çeşitli Uygulamaların Üzümde, Şırada ve Şaraptaki Resveratrol ve Quercetin Miktarlarına Etkisi

    Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Sanatsal Faaliyetler
Ödüller
Tez Danışmanlığı