Giriş Yapılmamış    Kayıt Formu
       
Hızlı Erişim
Skip Navigation Links
AKBİS
A- Yayınlar,Atıflar,Faaliyetler
B- Kongreler
C- Hakemlik ve Editörlük
D- Eğitim ve Araştırma
E- Ödüller ve Patentler
F- Akademik Görevler
G- Toplumsal Katkı
H- İdari Görevler

Akademik Değerlendirme Kriterleri , 2007
Akbis Kullanım Klavuzu V1.0

Akademisyen Detayları
 HyperLink


  Öğr.Gör. Fatma ISIK
Birimi : GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yabancı Dil : İngilizce
E-Posta : f_isik@pau.edu.tr
Telefon : 0-258-2953111

Eğitim Bilgileri
 
  • 2007-
    :  Doktora yapmaktadır.
  • 1994- 1997
    :  PAÜ Müh. Fak. Gıda Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans
  • 1990- 1994
    :  Ege Üniversitesi Müh. Fak. Gıda Mühendisliği Bölümünde Lisans Eğitimi
    Mesleki Deneyim
     
  • 1995- 2001
    :  Araştırma görevlisi
  • 2001-
    :  Öğretim görevlisi
    Öğrenci Eğitiminde Aldığı Görevler
     
  • 2001-
    :  Süt Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Enerji ve Kütle Denklikleri, Özel Gıdalar, Diploma Çalışması derslerinde görev almıştır.

    Danışmanlığını Yaptığı Tezler
     
  • -

    A- Yayınlar,Atıflar,Faaliyetler
       
    A.1 SCI, SCI Expanded, SSCI ve AHCI kapsamındaki dergi ve uluslararası yabancı dilde (İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca) yayınlanmış uluslararası nitelikte kitap veya kitap bölümü
  • Yılmaz, Y., Çelik, İ. and Işık, F., 2007. Mineral composition and total phenolic content of pomegranate molasses. Journal of Food, Agriculture & Environment Vol.5 (3&4) : 102-104. , 2007
    Kayıt Detayları
  • Çelik, İ., Işık, F. Şimşek, Ö. ve Gürsoy, O. 2005. The Effects of the Addition of Baker’s Yeast on the Functional Properties and Quality of Tarhana, A Traditional Fermented Food. Czech J. Food. Sci. 23(5):190-195 , 2005
    Kayıt Detayları
  • Çelik, İ., Yilmaz, Y., Işık, F., and Üstün, Ö., 2007. Effect of Soapwort Extract on Physical and Sensory Properties of Sponge Cakes and Rheological Properties of Sponge Cake Batters, Food Chemistry, 101(3):907-911 , 2007
    Kayıt Detayları
     
    A-5 Uluslararası dergilerde yeralan atıflar
  • Çelik, İ., Yilmaz, Y., Işık, F., and Üstün, Ö., 2007. Effect of Soapwort Extract on Physical and Sensory Properties of Sponge Cakes and Rheological Properties of Sponge Cake Batters, Food Chemistry, 101(3):907-911 , 2007 , Allais, Irene and Dufour, Eric (2007) "Use of Response Surface Methodology to Study the Influence of Water Content and Air Pressure on Cake Batter Quality," International Journal of Food Engineering: Vol. 3 : Iss. 6, Article 5.
    Kayıt Detayları
  • Gürsoy, O.,Seçkin, A.K., Kınık, Ö. and Metin, M., 2003. Conjugated linoleic acid (CLA) content of most popular Turkish hard and soft cheeses. Milchwissenschaft, 58: 11-12. , Gürsoy,O., Işık, F. ve Kınık, Ö., 2003. Fonksiyonel gıda bileşeni olarak süt ve süt ürünlerinde konjuge linoleik asit (CLA) ve izomerleri. Gıda Teknolojisi 7 (5): 40-48.
    Kayıt Detayları
     
    A.7 Ulusal Hakemli dergilerde yeralan
  • Işık , F. ve Gökalp H.Y. 1999. Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyu tozunun Emülsiyon Özellikleri ve Gıda Sanayinde Bu Amaçla Kullanımları. Standard Dergisi. 38(455):61-72 , 1999
    Kayıt Detayları
  • Işık , F. ve Gökalp H.Y. 1999. Yağsız Süt ve Yağsız Süt tozunun Emülsiyon Özellikleri ve Gıda Sanayinde Bu Amaçla Kullanımları. Standard Dergisi. 38(453):51-61 , 1999
    Kayıt Detayları
  • Işık , F. Ve Gökalp H.Y. 1996. Süt ve Yan Ürünlerinin Emulsiyon Karakteristikleri ve Gıda Sanayiinde Bu Amaçla Kullanımları. Standard Dergisi. 35(417):51-58 , 1996
    Kayıt Detayları
  • Ekinci, R., Işık, F. ve Ünal, S., 2003. Türkiye Unlarının Renk ve Kül İlişkisinin Bölgelere Göre Değişimi. Unlu Mamuller Teknolojisi 12 (59): 54-61. , 2003
    Kayıt Detayları
  • Ekinci, R. Ünal S. ve Işık F. 2003. Türkiye’nin Değişik Bölgelerinde Üretilen Farklı Un tiplerinin Esansiyel olmayan Amino Asit Kompozisyonu. Dünya Gıda.58-63. , 2003
    Kayıt Detayları
  • Ekinci, R. Ünal S. ve Işık F. 2002. Türkiye’nin Değişik Bölgelerinde Üretilen Farklı Un tiplerinin Esansiyel Amino Asit Kompozisyonu. Gıda Teknolojisi. 6 (10) - . , 2002
    Kayıt Detayları
  • Çelik, İ. ve Işık, F. 2002, Organik Asitlerle pH'sı Ayarlanmış Suların Hamur Reolojik ve:Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi. 11 (56):43-53. , 2002
    Kayıt Detayları
  • Çelik, İ., Işık , F ve Ekinci, R. 1999. Peyniraltı Suyu Tozunun Pandispanya ve Top Keklerde Kullanımı ve Kalitesi Üzerine Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi. 8 (3): 50-60 , 1999
    Kayıt Detayları
  • Çelik, İ., Ekinci, R. ve Işık, F. 1998. Farklı Mikser Devri ve Köpük Oluşturma Sürelerinin "Angel Food " Kek Kalitesi Üzerine Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi. 7(3):4-12. , 1998
    Kayıt Detayları
     




          

     
     

    Anasayfa

    Arama

    Yardım

    İstatistikler

     

    © 2007 Pamukkale Üniversitesi
    Bilgi İşlem Daire Başkanlığı